DE VIRTUELE COLLECTEBUS VAN ….

De virtuele collectebus van zitvolleybal geeft je de mogelijkheid om de sport zitvolleybal te ondersteunen met een financiële bijdrage. Deze bijdrage kost niets alleen dé bewustwording om via onze site je online bestelling te doen! Hoe kan dat:

Je wilt een bosje bloemen versturen: Ga naar www.zitvolleybal.com en klik op het plaatje van Topbloemen.nl. De website van Topbloemen wordt geopend en je besteld een bosje bloemen. Over het bedrag krijgt de eigenaar van de website een klein percentage. Dit geldt voor alle advertenties die je ziet op de site. De eigenaar van zitvolleybal.com ziet per maand dat er bij Topbloemen.nl voor categorie Boeketten €200 is besteld, dit waren 8 boeketten en de vergoeding hiervoor is €8. Dit is een voorbeeld.

Alleen op categorie niveau zijn vergoedingen weergegeven door de adverteerders.Wie wat, waar en wanneer bestelt, is en blijft onbekend. De eigenaar van www.zitvolleybal.com is het Nationale Dames en Heren Zitvolleybal Team. Zij hebben interne controle op alle geldstromen.

Waar worden de vergoedingen voor gebruikt;

  • Een deel wordt besteed t.b.v. de breedte in de sport zitvolleybal: Bijvoorbeeld nieuwe ballen, netten, opzetten van nieuwe verenigingen, promotiemateriaal, etc.
  • Een deel wordt besteed t.b.v. de topsport: Bijvoorbeeld additionele training shirts, bijdrage in de KM-vergoeding, lunches tussen 2 training sessies, etc.
  • Een deel wordt besteed t.b.v. het beheer van de website: Bijvoorbeeld verzorgen van beveiliging updates, nieuwe functionaliteiten op site, redigeren content, etc.

Alleen bij heel veel bestellingen via de site kan de virtuele collectebus een bijdrage leveren aan de sport zitvolleybal in de breedte en voor de top. De zitvolleybal-gemeenschap is een hechte gemeenschap die verspreid is over heel Nederland. Op deze manier kan iedereen een bijdrage leveren waar hij/zij zich ook bevindt. Nodig je familieleden, vrienden en kennissen uit om via onze site te bestellen “Het is voor het goede doel!”.

Direct sponsoren van de Nationale Zitvolleybal Teams? Dit is ook mogelijk door 'vriend te worden van ....'!,

Via de nieuwsbrief worden “mijlpalen”, als de 1000ste bestelling benoemd en abonnees geattendeerd op komende evenementen als Vaderdag, Valentijn, etc. Nog geen abonnee, schrijf je in!

Zoek hotels

Bestemming
Aankomstdatum
Vertrekdatum